INCHIDE PANOU
1

Creaza cont

Creati un cont gratuit si folositi facilitatile oferite de platforma.

2

Ati uitat parola

2

Autentificare

3

Vrei sa promovezi platforma SkiTime

Puteti castiga pentru fiecare rezervare confirmata, parte din comisionul agentiei.

Vezi detalii
4

Alaturate programului de Afiliere SkiTime

Vrei sa beneficiezi de ofertele, bonusurile fara egal oferite de ofertele SkiTime?

Vezi detalii
Val Di Sole

Val Di Sole

  • Localitati:
  • Madonna di Campiglio
  • Pinzolo
  • Passo del Tonale
  • Marileva
  • Folgarida

Sun Valley, adevarat paradis pentru iubitorii sporturilor de iarna!

Oportunitatile de a trai experiente de neuitat la munte iarna sunt nenumarate  iar posibilitatea de a schia este una dintre acestea: downhill skiingsnowboardschi de fond si schi alpin. Multe moduri de a schia pentru o distractie Unica!

    Pentru cine practica schiul  Val di Sole ofera  diverse servicii: scoli di schi eficiente, inchirieri echipamente sportive de ultima generatie, transport care va permite sa ajungeti foarte usor sistemele de transport pe cablu(telecabine ,etc)

    In afara de aceasta  cu Skipass-ul Superskirama Dolomiti Adamello Brenta oferta de schi  se extinde la 380 km ei partii!

    In Val di Sole cei care sint pasionati de schi fond (country skiing) pot sa se bucure nu numai de traseele special pregatite in lungime de 55km dar si de ateliere de ceruit, inchiriere echipamente, vestiare, restaurant, scoli de schi cu instructori specializati.

     Vacanta la munte  pe care oricare schior o viseaza se concretizeaza in zona de schi Folgarida - Marilleva in Val di Sole. Marilleva si Folgarida raprezinta un adevarat paradis pentru iubitorii  de schi si snowboard: complexuri turistice dotate de toate facilitatile, posibilitatea de a avea acces direct la partiile de schi,si multe oportunitati de distractie dupa schi.  Aceasta zona  este conectata cu zona de  schi Madonna di Campiglio pentru a ajunge la un  total de 120 Km de partii superbe intre  Dolomiti di Brenta si grupul Ortles – Cevedale: Cu mici calatorii cu masina sau cu serviciul oferit gratuit Skibus este posibil  sa ajungeti si sa va bucurati si de celelalte zone de schi  din aceasta superba vale.

trasee si lifturi Val Di Sole

zona de schi Dolomiti di Brenta

For children and beginners

People take their first steps on skis will certainly be surprised by the diversity of routes, known as "blue", that is ideal for driving. For toddlers prepared for snow play park and two routes to Folgaridzie, ideal for fun skiing with the youngest.

For demanding

Val di Sole extends to a height of 682 m to 2585 m above sea level Ski Areas starting from a height of 900 m and the ski lifts export to a height of 2,585 meters above sea level, from where leads down 38 km of pistes, of which only 7 km is a difficult and dangerous. Alpine skiing: downhill runs and lifts are located on the slopes of Doss della Pesa and Monte Spolverino in the area of ​​Folgarida-Marilleva and Pejo.

For snowboarders

On the slopes of Madonna di Campiglio created modern snow park, as well as an interesting route with lots of jumps.

News in Val di Sole

The new gondola linking Madonna di Campiglio with Pinzalo

SUS
Support