INCHIDE PANOU
1

Creaza cont

Creati un cont gratuit si folositi facilitatile oferite de platforma.

2

Ati uitat parola

2

Autentificare

3

Vrei sa promovezi platforma SkiTime

Puteti castiga pentru fiecare rezervare confirmata, parte din comisionul agentiei.

Vezi detalii
4

Alaturate programului de Afiliere SkiTime

Vrei sa beneficiezi de ofertele, bonusurile fara egal oferite de ofertele SkiTime?

Vezi detalii
Val Di Fiemme

Val Di Fiemme

  • Localitati:
  • Alpe Cermis
  • Alpe Lusia
  • Passo Lavazè
  • Passo Rolle
  • Ski Center Latemar

Vestibulul de Dolomiti

Val di Fiemme,a fost considerata dintotdeauna "poarta muntilor Dolomiti" si se intinde pe o suprafata de 35 km in Trentino nord oriental intre lantul muntos Lagorai,grupul Latemar si Pale di San Martino. Este una dintre cele mai frumoase vai din arcul alpin,si o zona turistica renumita care se ditinge prin dubla posibilitate de a practica ski alpin si ski nordic la cele mai inalte nivele .In acelasi timp numeroasele posibilitati de divertisment après-ski si un bogat calendar de evenimente traditionale,istorice si culturale oferite de un teritoriu plin de oportunitati.  

Val di Fiemme, este o vale în Trentino, regiune din nordul Italiei, si este situata în regiunea muntilor Dolomiti. Val di Fiemme,a fost considerata dintotdeauna  "poarta muntilor Dolomiti" si se intinde pe o suprafata de 35 km in Trentino nord oriental intre lantul muntos Lagorai,grupul Latemar si Pale di San Martino. 

Este una dintre cele mai frumoase vai din arcul alpin,si o zona turistica renumita care se ditinge prin dubla posibilitate de a practica ski alpin si ski nordic la cele mai inalte nivele .In acelasi timp numeroasele posibilitati de divertisment après-ski si un bogat calendar de evenimente traditionale,istorice si culturale oferite de un teritoriu plin de oportunitati.

Cei  peste 100 de  km de pirtii la care se poate avea acces cu un unic skipass sint deservite de peste 120 de instructori de ski,iar transferul de la hotel la pirtie este asigurat printr-un serviciu de  skibus in mod gratuit.Pirtiile sint practicabile din decembrie pina in aprilie si datorita sistemelor moderne de inzapezire programata iar instalatiile de transport pe cablu sint de ultima generatie moderne si rapide(telegondole,telecabine si telescaune)

Ski Nordic se poate practica la cele mai inalt nivel la Pasul Lavaze unde intre 1800 si 2000 de metri se gasesc mai mult de 80 de km de pirtii perfect inzapezite.

Aici sus panorama iti taie rasuflarea si incinta pe oricine nu numai pe pasionatii de ski.Pirtiile de ski fond de la Lacul Tesero ofera in schimb posibilitatea de a skia pe urmele marilor atletii.Defapt in acest centru au fost gazduite campionatele mondiale de ski Nordic in 1991 si 2003,iar evenimentul a fost gazduit din nou in 2013!!!

Regiunea este in aproierea celui mai mare carusel de schi: Sella Ronda, avand acces la aprox. 600 km de partii cu doar un singur skipass : Dolomiti Superski.

Val di Fiemme-Obereggen ofera gradinite de schi, snow-park si parcuri snowboard  cu jump, rail si cross.

Datorita sistemului de tunuri de zapada sezonul de ski in Val di Fiemme tine din 03.decembrie pana in 24.aprilie.

Cele 140 km de partii sunt deservite de 58 instalatii de cablu moderne.

• Ski Center Latemar (36 km partii)
• Alpe Cermis - Cavalese (15 km partii)
• Bellamonte - Alpe Lusia - Moena (22 km partii)
• Lavaze’-Passo Oclini (5 km partii, centru de schi fond)
• Passo Rolle (15 km partii)

Ski Center Latem ar este centrul cel mai mare din Val di Fiemme. Cei 50 km de partii, deserviti de 17 instalatii de cablu leaga localitatea Obereggen (Val d’Ega, Alto Adige) cu Predazzo (Val di Fiemme, Trentino), adica regiunea Sud-Tirol cu Trentino.

Caruselul se poate accesa din cele trei localitati : Obereggen (1500 m), Pampeago (1757 m) si Predazzo (1018 m). Calitatea zapezii este asigurata de tunuri de zapada.

Val Di Fiemme trasee si lifturi

Val Di Fiemme trasee si lifturi

For children and beginners

Each ski resort has prepared for separated children playgrounds snow with special tape extraction to facilitate learners driving into the mountains. There also conduct training courses for beginners. We especially recommend the slopes near hostel Gardone (Rifugio Gardone) the Ski Center Latemar and Dos dei Laresi on the slopes of Alpe Cermis.

For demanding

Val di Fiemme offers a variety of more than 140 km of ski slopes. Each center has a number of demanding slopes with a high degree of inclination. All ski runs are groomed every day, so you do not have them moguls. For the longest you should exit Olimpia with a total length of 7 200 m (Alpe Cermis), and one of the most difficult are Palla di Santa and Variante Muro (Ski Centre Latemar) and Fiamme Oro (Ski Area Alpe Lusia).

For snowboarders

Ski Center Latemar has two well-prepared professional snow parks and halfpipe.

SUS
Support