INCHIDE PANOU
1

Creaza cont

Creati un cont gratuit si folositi facilitatile oferite de platforma.

2

Ati uitat parola

2

Autentificare

3

Vrei sa promovezi platforma SkiTime

Puteti castiga pentru fiecare rezervare confirmata, parte din comisionul agentiei.

Vezi detalii
4

Alaturate programului de Afiliere SkiTime

Vrei sa beneficiezi de ofertele, bonusurile fara egal oferite de ofertele SkiTime?

Vezi detalii
Plan De Corones

Plan De Corones

  • Localitati:
  • Kronplatz

Pentru experiența maximă de schi

Cu 105 km de piste si 31 de sisteme moderne de transport pe cablu (telegondole, telecabine, telescaune, skilift), Plan de Corones (Kroneplatz) Italia, cu cei peste 2.275 m inaltime este zona deski perfecta pentru iubitorii de ski si snowboard. Cine iubeste soarele se poate bucura de acesta dealungul celor 3 directii de coborare si a platoului ce se gaseste in cota.

Cu o inzapezire programata 100%, Plan de Corones garanteaza o inalta calitate a partiilor si siguranta. Freerider si freestyler se regasesc la noul “Snowpark Plan de Corones“Italia, cu numerosi rail, box si kicker cu 58.000m² de suprafata si o lungime de 750m. Numeroase sunt zonele dotate pentru copii si Kidspark ofera si celor mici multa distractie la ski iar cele 5 scoli de ski complecteaza oferta. De vizitat si cele 30 de rifugi presente aici in Plan de Corones (Kroneplatz, Italia), care va ofera multa ospitalitate si o gastronomie care porneste de la specialitatile locale alpine pana la cele mediteraneene.

Cine in schimb nu doreste sa schieze sau doriti distractie si in afara pistelor puteti sa va bucuratii de excursiile organizate cu torte si cu rachete de zapada, mergand cu sanii trase de caii, patinand pe ghiata, jucand hokey, puteti merge la sanius si multe altele. In Brunico, un orasel cu o atmosfera alpina, puteti sa va satisfaceti pofta de a face shopping.

13 localitati in jurul Plan de Corones, mai mult de 1.000 de structuri turistice de la cele traditionale pana la cele moderne, de la simple pensiuni/residence pana la wellness hotel de 4 stele superior, va ofera tot ceea ce va doriti.

SKI, ITALIA, OFERTE, PROMOTII, HOTEL, SUDTIROL, PROMOTIE, OFERTA, PLAN DE CORONES, VACANTA

Plan de Corones trasee si lifturi

Plan de Corones trasee si lifturi

For children and beginners

The variety of ski slopes is huge: from flat "donkey łączek" for novices, through diverse routes red, when actually demanding black runs for the real experts.

For demanding and snowboarders

The resort is not in fact designed exclusively for lovers of wide slopes and wide carving arcs. Two routes with black lettering above the town of Bruneck maximum use of the possibilities Kronplatzu, and the route Herrnegg even has approval for FIS. The third black trail near the summit of Piz de Plaites called Erta, which can be translated as "steep" and - indeed - this is the best description. Downhill trails going down in the valley are from 5 to 6.5 km in length and through artificial naśnieżaniu are kept in excellent condition from the beginning to the end of the season. A modern and well-functioning network of lifts (14 gondolas, 10 chair lifts, 10 ski lifts) has a very high bandwidth, allowing virtually never here queues. Plan de Corones is a part of, in possession of a total of 1 200 kilometers of slopes, the vast domain of the Dolomiti Superski ski.

SUS
Support