INCHIDE PANOU
1

Creaza cont

Creati un cont gratuit si folositi facilitatile oferite de platforma.

2

Ati uitat parola

2

Autentificare

3

Vrei sa promovezi platforma SkiTime

Puteti castiga pentru fiecare rezervare confirmata, parte din comisionul agentiei.

Vezi detalii
4

Alaturate programului de Afiliere SkiTime

Vrei sa beneficiezi de ofertele, bonusurile fara egal oferite de ofertele SkiTime?

Vezi detalii
Passo Tonale

Passo Tonale

  • Localitati:

PASSO TONALE
Situat la hotarul dintre Lombardia şi Trentino Alto Agige, înconjurat de grupul muntos Adamello – Presanella, Ortles Cevedale şi Brenta, Passo Tonale este un amfiteatru natural panoramic ce urca de la 1884 metri pȃnă la 3100 metri de cotă. Localitate turistică de iarnă, Passo Tonale cu Gheţarul Presena garantează o lunga perioadă pe zăpadă.

Passo, situat intr-o zonă însorită este locul ideal pentru a face şcoala de schi, cu trasee pentru începători şi nu numai pentru ei.

Pista „neagră” Paradiso, lungă 3 km, cu un diferenţă de nivel de 710 metri, lunga şi panoramica pistă Alpino ce are o lungime de 4500 de metri şi o diferenţă de nivel de 725 de metri.

Nu pierde-ţi pista dreapta Presena-Tonale-Pontedilegno: 11 km de pistă şi 1740 de metri de diferenţă de nivel.

Vara acesta este punctul ideal unde a începe o plimbare, excursii alpinistice şi excursii in mountain bike pe lungile traseele din Adamello Bike Arena.

 

Funicularul Paradiso ce duce la gheţar este deschis şi in lunile de vară, fiind la dispoziţia alpiniştilor şi a tuturor celor ce vor să facă o excursie in cotă.

PONTEDILEGNO

Pontedilegno cu eleganţa a reuşit să menţină in timp frumusețea satului montan. Liniştea şi magia locurilor sunt o rechemare pentru cei ce caută contactul cu natura.

 

Situat intr-o zonă însorită la 1258 de metri altitudine, Pontedilegno este o importantă staţiune climatică şi un centru turistic montan, de vară şi de iarnă, considerat de către toţi capitala din Alta val Camonica.

 

Iarna oferă piste cu diferite grade de dificultate, putȃnd fi unite cu pȃrtile din zona Temù, ce au in dotaţie un sistem de înzăpezire programată şi are la dispoziţie 5 staţii de urcare şi 8 pȃrti care garantează o schiare optimă.

 

Vara propune magnifice plimbări şi excursii in mountain bike in Gruppo Adamello Presanella, in Parcul National Stelvio şi in Parcul Adamello.

 

Pentru iubitorii de golf, in localitatea Valbione la 1530 de metri altitudine vă pute-ţi emoţiona jucȃnd  golf in prezenţa Vȃrfului Salimmo, înconjurat de pădurea Adamello. Pentru mai multe informaţii consultaţi situl oficial Golf ClubPontedilegno.

 

Frumoasa zonă pentru pietoni vă pune la dispoziţie de la shopping in butic la aperitive in frumoasele localuri din centru şi restaurantele unde pute-ţi gusta produse locale din tradiţia camuna.

 

 

SUS
Support