INCHIDE PANOU
1

Creaza cont

Creati un cont gratuit si folositi facilitatile oferite de platforma.

2

Ati uitat parola

2

Autentificare

3

Vrei sa promovezi platforma SkiTime

Puteti castiga pentru fiecare rezervare confirmata, parte din comisionul agentiei.

Vezi detalii
4

Alaturate programului de Afiliere SkiTime

Vrei sa beneficiezi de ofertele, bonusurile fara egal oferite de ofertele SkiTime?

Vezi detalii
Cortina d'Ampezzo

Cortina d'Ampezzo

  • Localitati:
  • Cortina diAmpezzo

Regina muntilor Italiani Dolomiti

Regina Dolomitilor şi Regina zăpezii? De ce Cortina are toate valorile pentru a fi considerată paradisul in excelenţă a jocurilor de iarnă, localitate unica din arcul alpin. Vȃrfurile ...

Regina Dolomitilor şi Regina zăpezii? De ce Cortina are toate valorile pentru a fi considerată paradisul in excelenţă a jocurilor de iarnă, localitate unica din arcul alpin. Vȃrfurile înzăpezite închid orizontul lasȃndu-vă fără respiraţie aruncȃnd o privire in aceasta zonă fermecată. Schiul este un sport clasic ce nu iese din modă şi Cortina este răspunsul la orice dorinţă a schiorului expert sau nu. Că este schi alpin sau schi nordic nu schimbă nimic: calitatea şi varietatea pȃrtilor sunt asigurate. Dar mai departe de frumusetea „schiului”, mai exista şi multe alte sporturi de iarnă ce trebuiesc descoperite: lăsați-vă fascinați de eleganţa sportului telemark sau de  adrenalina care vă dă freestyle in coborȃrile rapide prin canioane sau zburaţi cu snowkite. Chiar şi indragostiti de snowboard vor descoperi noutăţi in urcările şi coborȃrile uluitoare. Sunt multe piste, cu diferite grade de dificultate, asta este ceea ce Cortina oferă iubitorilor de snowboard.
Cortina este cea mai importanta şi cunoscută staţiune de schi italiană, un nume ce se mentine in timp, pe de o parte datorita Cupei Mondiale de schi ce se desfăşoară in fiecare an pe pista Olympia delle Tofane. Chiar şi James Bond a filmat o parte din film la Cortina. pȃnă azi ramȃne una dintre localitățile cele mai la modă de pe versantul Italian al munţilor Alpi cu complexurile de schi Tofane, Faloria –Cristallo-Mietres şi Lagazuoi-5 Torri.
Dintre pistele negre amintim Forcella Rossa, Staunies şi cunoscuta Canale Staunies, dintre cele „roşii” Armentarola şi Olympia iar dintre cele „albastre” Tofanina.
Cu schipass Valle se poate schia pe toate pistele din complexul Auronzo-Misurina, San Vito di Cadore şi Cortina, 140 km de piste din circuitul Dolomiti Superski.
Pentru iubitorii de schi alpin, plecȃnd din zona Lagazuoi – 5 Torri se pot face numeroase excursii de schi alpin. Un snowpark accesoriat se găseşte in localitatea Socrepes şi este împărțit in două zone: Easy Line pentru începători şi Media Line pentru experţi.
In Parcul Natural Dolomiti d’Ampezzo schietori de schi de fond au la dispoziţie două circuite ce se extind pe inele de 7 km , din care doua cu lumină noaptea, şi piste garantate chiar şi de de zăpadă artificială pentru cei  70 de km de piste. Dolomiti NordicSki este un card care vă dă posibilitatea de a schia pe circa 1300 km de piste in 12 localităţi, caruselul de schi de fond cel mai mare din Europa. Emoţionantul snow kite: kite ce zboară intre Martisa, Passo Giau şi lacul Misurina. Moon Ligte Sledge oferă emoţionante excursii nocturne ghidate ce se termină prin coborȃrea cu sănii.

Cortina diAmpezzo trasee si lifturi

For children and beginners

Routes in Socrepes or Mietres of routes submerged in the forest and those located in the lower part of the ski resort Toffane.

For demanding

more demanding route as Canalone and the famous resort Tofane Schuss. Diversified panoramic route stations Lagazuoi 5 Torri with large przewyższeniami. Of note is one of the longest of the Dolomites, Val Badia combinations - Armentola. On the territory of the resort of Cortina is home to some of the most beautiful of the black slopes of the Dolomites, the most famous are: Vertigine Bianca, Labirinti and Forcella Staunies - ideal for experienced skiers who like to sip adrenaline. Interesting tour of off pist.

For snowboarders

Ski Snowboard in areas Socrepes, Tofana and Faloria, in the latter is also formed in 2010 Cortina Superpark with quarterpipe, tables, slides, jumps, halfpipe (200 m) and boardercross.

SUS
Support