INCHIDE PANOU
1

Creaza cont

Creati un cont gratuit si folositi facilitatile oferite de platforma.

2

Ati uitat parola

2

Autentificare

3

Vrei sa promovezi platforma SkiTime

Puteti castiga pentru fiecare rezervare confirmata, parte din comisionul agentiei.

Vezi detalii
4

Alaturate programului de Afiliere SkiTime

Vrei sa beneficiezi de ofertele, bonusurile fara egal oferite de ofertele SkiTime?

Vezi detalii
Cervinia

Cervinia

  • Localitati:
  • Valtournenche
  • Cervinia-Breuil
  • Zermatt-Switzerland

Crăiasa Zăpezii & Matterhorn

Complexul de schi din Breuil Cervinia este unul dintre cele mai mari si spectaculare din Italia: 350 de km de piste se extind in mijlocul munților ( printre care Cervino şi Monte Rosa ) care leagă localitatea Italiană Cervinia şi Valtournenche in  Elveția Zermatt in zona de schi Matterhorn Schi Paradise ( Cervino in limba germana se spune Matterhorm). Trebuie doar să aveţi cu dumneavoastră un document valabil de identitate pentru frontiera cu elveţia şi un Schi pass cu extindere pe partea elveţiană. Doar  Cervina include 46 de piste pe o distanţă de 150 km. Intre pistele de schi alpin ce se evidenţiază este Ventina, lunga 11 km, ce trece peste gheţar şi coboară către Plateau Rosà pȃnă la Cervinia, la 2000 de metri altitudine. Pantele sunt line şi exista puține piste dificile. Face excepţie cea neagră din Cervino in zona Cretaz in zona Cielo Alto. Interesant este traseul de schi de pe gheţari eterni din Theodulo. Pentru iubitori de snowboard Plan Maison, este Indian Park. Este extraordinară şi înzăpezirea; datorită grosimi se menţine intr-un stadiu optim şi vă permite să schiaţi şi vara, pe Plateau Rosà, cu cele 26,5 km de piste. Turiştii nu vor suferi de frig, datorita prezentei a două telecabine, 5 telescaune acoperite şi o funivie cu o capacitate de 140 de persoane. In cursul anilor Cervinia a fost implicată intr-un proces important de raţionalizare a pistelor ceea ce a dus la o reducere a numerelor de piste, incercȃnd să menţină aceasi suprafaţă de piste mulţumită pistelor mai lungi nedublate.
Pentru schiul de fond există 3 km de piste Breuil-Cervinia, la 2050 de metri altitudine, la intrarea in localităţii: Valtoumenche, in localitatea Champlève (1524 de metri ), se găseşte un inel de circa 4 km. Pista de schi de fond Maen,(la 3 km de   Valtoumenche) se uneşte cu 6,5 km de traseu cu zăpadă naturală. Localitatea Cervinia oferă : de la snow bike, la kite surf, de la sania cu motor, la sania cu cȃini, la cluburi spa, viaţa nocturnă. Doar arhitectura localității nu este una dinte cele mai frumoase.

Cervinia trasee si lifturi

Complexul de schi din Breuil Cervinia este unul dintre cele mai mari si spectaculare din Italia: 350 de km de piste se extind in mijlocul munților ( printre care Cervino şi Monte Rosa ) care leagă localitatea Italiană Cervinia şi Valtournenche in  Elveția Zermatt in zona de schi Matterhorn Schi Paradise ( Cervino in limba germana se spune Matterhorm).
SUS
Support