INCHIDE PANOU
1

Creaza cont

Creati un cont gratuit si folositi facilitatile oferite de platforma.

2

Ati uitat parola

2

Autentificare

3

Vrei sa promovezi platforma SkiTime

Puteti castiga pentru fiecare rezervare confirmata, parte din comisionul agentiei.

Vezi detalii
4

Alaturate programului de Afiliere SkiTime

Vrei sa beneficiezi de ofertele, bonusurile fara egal oferite de ofertele SkiTime?

Vezi detalii
Bormio

Bormio

  • Localitati:
  • Bormio
  • Santa Caterina
  • Isolaccia

Resursa perfectă pentru schi și relaxare termală

Bine a-ţi venit la Bormio Schi, sediul campionatelor Mondiale de Schi Alpin din anul 1985 şi 2005 este localitatea unde au avut loc 46 de concursuri de Cupa Mondială.
Bormio schi se găseşte in Lombardia, in Alta Valtellina, in inima munţilor Alpi italieni, societatea noastră conduce o zonă de schi cu 50 de km de piste, cu staţii de urcare moderne şi functionante. In anul 2002 începe o renovare a instalaţiilor cu realizarea altor 3 telescaune de patru locuri cu agăţare automatică şi înlocuirea funicularului Bormio – Bormio 2000 cu o telecabină cu cabine de 8 locuri şi cu posibilitatea de a urca 2800 de persoane/oră iar in 2013 funicularului Bormio 2000 – Cima Bianca, aşa numita „ Whitelady 3000” vine făcută o revizie generală pentru o modernizare radicală.
In prezent complexul din Bormio este in grad să mulţumeasca schietori exigenţi ce folosesc pȃrti dificile, ca de exemplu pȃrtia Stelvio, pentru douăzeci de ani capitala mondială a coborȃri liberă masculin, şi pentru schietori mai puţin experţi cu piste de dificultate medie şi zone de scoală de schi a aceste specialităţi. Zăpada este in habitatul ei: complicatul aparat de înzăpezire artificială este gata de pornit pentru a garanta o înzăpezire de 80% a pȃrtilor! In 2005 Bormio Schi organizează Campionatul Mondial de Schi Alpin care, pentru prima oară in istoria schiului, are loc pe zăpadă artificială. In cazul in căre căuta-ţi sporturi extreme pe zăpadă, Bormio oferă două zone de freeride de mare plăcere pentru iubitorii acestei discipline, Vallone şi Posto degli Sciatori, un snowpark, Snowpark Bormio, pe o lungime de 500 de metri şi 150 de metri de diferenţă de nivel, loc ideal pentru iubitorii de schi şi snowboard freestyle.

Bormio trasee si lifturi

Bormio trasee si lifturi

Bine a-ţi venit la Bormio Schi, sediul campionatelor Mondiale de Schi Alpin din anul 1985 şi 2005 este localitatea unde au avut loc 46 de concursuri de Cupa Mondială.

SUS
Support