INCHIDE PANOU
1

Creaza cont

Creati un cont gratuit si folositi facilitatile oferite de platforma.

2

Ati uitat parola

2

Autentificare

3

Vrei sa promovezi platforma SkiTime

Puteti castiga pentru fiecare rezervare confirmata, parte din comisionul agentiei.

Vezi detalii
4

Alaturate programului de Afiliere SkiTime

Vrei sa beneficiezi de ofertele, bonusurile fara egal oferite de ofertele SkiTime?

Vezi detalii
Arabba Dolomiti

Arabba Dolomiti

  • Localitati:

Arabba este una dintre splendidele localităţi din regiunea veneto care se leagă pe de o parte cu Malga Ciapela –Marmolada şi pe altă parte cu localitatea Sellaronda, Alta Badia şi Canazei.

Staţiile de urcare sunt foarte comode, rapide şi încăpătoare cu telescaune de patru locuri acoperite şi rapide, telecabina  DMC de 25 de locuri cu oprire intermediară. Este greu a nu rămȃne entuziaşti vazȃnd panorama din faţa ochilor noştri.

Foarte frumoase şi pistele de schi alpin cu deschideri panoramice către Sella şi Marmolada, printre coborȃri putem vedea Porta Vescovo , iar cu telecabina DMC coborȃţi pȃna in mijlocul pădurilor, intre roci şi pereţi abrupți. Arabba Superpark este noul snowpark situat la 2000 de metri, in zona de la Arabba către Passo Campolongo, servit de telescaunul de patru locuri Le Pal. Zona oferă trasee pentru orice tip de dificultate pentru freeride; pentru freeride experţi există posibilitatea de a cobori cu ghide alpine (info@proguide.it - +39 3391055653 +39 3391055653) coborȃri prin canioane rapide (couloirs), înconjurați de pereţii Dolomitilor.

Nenumărate sunt si traseele ghidate pentru schi alpin, cu rachete de zăpadă sau căţărări pe gheţari.

Arabba este unul dintre etapele Girului de Schi Grande Guerra.

SUS
Support