INCHIDE PANOU
1

Creaza cont

Creati un cont gratuit si folositi facilitatile oferite de platforma.

2

Ati uitat parola

2

Autentificare

3

Vrei sa promovezi platforma SkiTime

Puteti castiga pentru fiecare rezervare confirmata, parte din comisionul agentiei.

Vezi detalii
4

Alaturate programului de Afiliere SkiTime

Vrei sa beneficiezi de ofertele, bonusurile fara egal oferite de ofertele SkiTime?

Vezi detalii
Andalo

Andalo

  • Localitati:
  • Andalo
  • Paganella

Perfect pentru schi de familie

Regiunea este cunoscuta inca din primele decenii a secolului XX, cand pionierii schiului organizau concursuri in padurile din Dosso Larici si Fai della Paganella, respectiv pe partiile legendare '3-Tre'. Partiile de schi si snowboard sunt situate pe partea nord-vestica a versantului.

Regiunea de schi si snowboard Fai della Paganella (1030 m) - Andalo (1040 m) - Molveno (864 m), este situata pe platoul Paganella (2125 m), in masivele Paganella si Fausior, la doar 18 km de la iesirea din S. Michele all Adige, de pe autostrada Brenner.

Regiunea este cunoscuta inca din primele decenii a secolului XX, cand pionierii schiului organizau concursuri in padurile din Dosso Larici si Fai della Paganella, respectiv pe partiile legendare "3-Tre".

Partiile de schi si snowboard sunt situate pe partea nord-vestica a versantului, in prima sectiune deasupra vegetatiei, dupa care in sectiunea inferioara intra in padure.

Reteaua de partii de 50 km - in toate gradele de dificultate - sunt intretinute excelent si sunt deservite de 1 telecabina, 9 telescaune si 8 teleschiuri, cu o capacitate totala de 25 000 pers. / ora. Partiile parcurg o diferenta de nivel de 1000 m si sunt dotate cu tunuri de zapada in proportie de 95%. Din aceasta cauza sezonul de schi incepe deja din inceputul lunii decembrie.

Daca vizitati aceasta regiune, va recomandam partiile Fuoripista Tre-Tre si Panoramica, iar pentru iubitorii schiului fond, cele doua piste amenajate (cu un total de 15 km), cu program nocturn, pana la orele 22.

Unitatile de cazare de categoriile, sunt situate in cele trei localitati din zona, Fai della Paganella, Andalo si Molveno cu un total de 15 000 locuri, iar preturile - comparativ cu celelalte zone din Italia - nu sunt mari. Pentru cei care doresc sa fie cazati chiar langa partii, recomandam localitatea Andalo, iar localitatea Molveno - la doar 4 km - este legata de regiune prin reteaua de skibus.

Posibilitati de agrement si apres ski: numeroase restaurante, baruri si pizzerii; magazine; piscina si patinoar; vizitarea centrului istoric al orasului Trento; excursii la Lago de Andalo, Lago de Molveno si Lago di Garda (cel mai curat si frumos lac din Italia); calarie; inchirieri de snowmobile; animatii la MiniClub, sau excursii in Parcul National Adamello-Brenta.

Sport, distractie si  natura  toate acestea la un loc

L'altopiano della Paganella va ofera o panorama inegalabila asupra  muntilor  Dolomiti,si aici puteti gasi  una dintre cele mai bine dotate zone de ski, foarte usor de ajuns  avind legatura cu  Autostrada  Brennero.

La marginea  Parcului Natural Adamello Brenta,partii splendide pornesc din ma Paganella de la inaltimea 2.125 metri si ajung la cota(800-1000 metri), atit spre zona  Fai cit si spre Andalo.Cele 14 sisteme de transport  pe cablu sint de ultima generatie cu peste  50 km de partii cu diferite nivele de dificultate si lungime, pentru ski si snowboard. Aici se gasesc patru partii scoala special pregatite si echipate pentru incepatori  si doua parcuri de joaca pentru copii cu banda rulanta.Datorita modernelor sisteme de inzapezire programata aici se poate schia pe toata durata sezonului .   

In acelasi timp sint la dispozitia voastra instructorii de la scolile de ski din Andalo ,Fai della Paganella,si expertii  de la Asociatia  Paganella Ski Style si Olimpica Ski center.
 Centrul Sportiv Andalo, un adevarat orasel al sportului, va ofera  patinoar,Sali de sport ,piscine  siACQUAIN, centrul  SPA de aproximativ  1000 metri patrati. Chiar aici este amenajata o partie pentru ski fond cu iluminare nocturna. Puteti sa va bucurati si de o plimbare  pe zapada  dealungul celor  3 km de carari  special pregatite, sa va distrati la sanius  sau de o plimbare cu sania trasa de caii.
Skipas-ul Paganella Brenta face parte din  Skirama Dolomiti Adamello-Brenta.Puteti inchiria la fata locului orice tip de echipamente dedicate  sporturilor de iarna iar transportul cu skibusul este  gratuit.

Ski Italia Trentino Oferte Andallo Paganela Molveno

Ski Italia Trentino Vacanta  Oferte Ski Alpin Iarna

Andalo trasee si lifturi

For children and beginners

At the foot of the mountain at the location Rindole prepared a special wide, flat and safe slope for those who make their first steps. At this point, we also training for beginners.

For demanding

Paganella offers varied slopes, thanks to last year`s upgrade of runs and lifts this resort has become a good place for a ski holiday. Modern fast lifts allow no queues to get to the very top of the mountain which overlooks a beautiful view of the surrounding countryside.

For snowboarders

Although the station does not have a classic snow park, but it gives huge opportunities on the trails in the woods on the so-called snow safari.

SUS
Support