INCHIDE PANOU
1

Creaza cont

Creati un cont gratuit si folositi facilitatile oferite de platforma.

2

Ati uitat parola

2

Autentificare

3

Vrei sa promovezi platforma SkiTime

Puteti castiga pentru fiecare rezervare confirmata, parte din comisionul agentiei.

Vezi detalii
4

Alaturate programului de Afiliere SkiTime

Vrei sa beneficiezi de ofertele, bonusurile fara egal oferite de ofertele SkiTime?

Vezi detalii
Alta Pusteria

Alta Pusteria

  • Localitati:
  • Villabassa
  • Sesto - Sexten
  • San Candido
  • Dobbiaco - Toblach
  • Braies

Skiarea Sextner Dolomiten

Zona de schi Dolomiti di Sesto
Petrecerea unei vacanţe de schi in Alta Pusteria semnifică, schiere in inima Dolomitilor: Patrimoniu al Umanităţii UNESCO. Muntele Elmo, Croda Rossa, Orto del Toro, Baranci şi complexul de schi Val Comelico vă oferă peste 90 de km de piste spectaculare cu toate gradele de dificultate. Din următoarea perioadă de iarnă 2014/2015 se v-a face legătura intre Monte Elmo şi Croda Rossa prin ajutorul pȃrtiilor şi a staţiilor de urcare!
Sfatul nostru:” Giro delle Cime” oferă emoţii particulare – un tur de o zi pe schiuri pentru a descoperi zonele cele mai frumoase din Dolomiti. Pentru copii dar si pentru familii va propunem pȃrtiile însorite din complexul de schi din Braies, stațiile de urcare Waldheim din Sesto şi stațiile de urcare al Skicenter din Dobbiaco. Pe muntele „Baranci”, loc ideal pentru familii, pe lȃnga San Candido, copii se pot distra in marele parc de jocuri pe zăpadă, pe traseul Kids-Schi-Cross şi pe pista de sănii. Pe Croda Rossa vă așteaptă cea mai mare familie de oameni de zăpada din Alto Adige, renele şi o pȃrtie pentru sănii.

Trenul expres Val Pusteria
Vă dorim drum bun pe cele 200 km de piste pe Dolomiti! La fiecare 30 de minute noul tren expres Val Pusteria uneşte complexele de schi Dolomiti di Sesto cu Plan De Corones. Trenul Expres al Val Pusteria pleacă de la noua gară feroviară Versciaco/Monte Elmo pentru a ajunge Perca-Plan de Corones (Ried). De acolo, funicularul vă v-a conduce pe Plan de Corones. Nu este nevoie să vă scoate-ţi clăpari, nu trebuie să conduce-ţi maşina, deci nu trebuie să vă obosiţi: de pe piste direct in tren şi din tren direct pe piste. Schi Express Alta Pusteria pleacă de pe valea din Versciaco/Monte Elmo, de la San Candido, Dobbiaco şi de la Villabassa. Pentru a schia in această nouă realitate a pȃrtiilor de schi in Alto Adige trebuie să cumpăraţi Skipass Combi Dolomiti di Sesto&Plan de Corones, sau Skipass Dolomiti Superski. Biletul de tren este gratis şi poate fi luat direct de la hotelurile unde sunte-ți clienţi, doar in cazul in care hotelul sau pensiunea face parte din Asociatiei Turistice.

Dolomiti Superski
Complexul de schi Dolomiti din Sesto şi Plan de Corones aparţin consorţiului Dolomiti Superski, Caruselul de schi cel mai mare din Europa: 1 Skipass pentru 12 complexe de schi cu 1200 de km pe Dolomiti! Pute-ţi schia unde doriţi pe Dolomiti di Sesto, pe Plan de Corones, la Cortina, in Val Gardena şi in Alta Badia…

Trails and lifts Alta Pusteria

Trails and Lifts Alta Pusteria

Petrecerea unei vacanţe de schi in Alta Pusteria semnifică, schiere in inima Dolomitilor: Patrimoniu al Umanităţii UNESCO. Muntele Elmo, Croda Rossa, Orto del Toro, Baranci şi complexul de schi Val Comelico vă oferă peste 90 de km de piste spectaculare cu toate gradele de dificultate.
SUS
Support