INCHIDE PANOU
1

Creaza cont

Creati un cont gratuit si folositi facilitatile oferite de platforma.

2

Ati uitat parola

2

Autentificare

3

Vrei sa promovezi platforma SkiTime

Puteti castiga pentru fiecare rezervare confirmata, parte din comisionul agentiei.

Vezi detalii
4

Alaturate programului de Afiliere SkiTime

Vrei sa beneficiezi de ofertele, bonusurile fara egal oferite de ofertele SkiTime?

Vezi detalii

Hotel Tevini

Commezzadura, Trentino-Alto Adige, Italy

Curand

REFID: #633D5FEB
0  Vote UP +1 for useful informations  Vote DOWN -1 for poor informations

Locatia si caracteristici

Zona de ski
Val Di Sole
Orase
Vezi harta
Numar camere
54
Ascensoare si pante
300 m
Skibus
0 m
Centru
200 m

Hotel tipic zonei situat intr-o zonă liniştită şi insorită. La o distanţă de doar 500 de metri pȃna la noua staţie de telecabina din Daolasa (serviciu de transport asigurat de către hotel). Vă oferă o gestiune familiară şi un meniu de calitate cu un tratament de pensiune 3/4 care cuprinde un mic dejun bogat, format bufet suedez, snack de după masa cu supe calde şi dulciuri, cină cu aperitive sau bufet suedez cu salate, primul fel, al doilea fel şi dulciuri la libera alegere. Seri cu programe de varietăți, intrare in piscină, serviciu de transport către şi de la stația de telecabina di Daolasa.

Hotelul construit pe trei etaje, dispune de camere frumoase cu baie, TV color cu satelit, uscător de păr, telefon, minibar, seif, marea majoritate a camerelor cu balcoane şi cu șezlonguri (confort, camere duble unde se poate adăuga al treilea pat pentru un copil de maxim 12 ani), unele  camere se găsesc la mansardă.
Camere superior (maxim 4 persoane, chiar şi toți adulţi) 22 m², marea majoritate cu paviment in lemn, living, telefon cu serviciu de trezire, seif,TV cu satelit, minibar, balcon, șezlong, băi cu duş, uscător de păr, halate de baie, şi pantofi de casă de unică folosinţa.
Camera turn de circa 30 m² este situată in turnul panoramic al hotelului şi dispune de o chicinetă cu snackuri, cafea şi ceaiuri.
Camere Suite junior sunt de circa 40 m²  au un mic salon panoramic, sobe cu maiolica de Thun, cadă de baie si duş cu hidromasaj jacuzzi, terasa cu masă şi scaune.
Camera Suite natur este de circa 50 m² elegant mobilată, panoramică, dispune de un antreu cu dulap, living cu canapea şi fotolii , bividou, o baie mare cu duş, halate de baie şi pantofi de casa de unică folosinţa, uscător de păr, seif, telefon cu serviciu de trezire, TV color cu satelit, wi-fi, minibar şi terasă cu masă şi scaune.


In plus: dispune de un restaurant cu 2 săli: una in stil romantic şi un salon tipic alpin din lemn de pin, zona bar mare cu sala pentru fumători, crama pentru degustarea vinurilor, taverna rustică cu programe de seară şi muzicale, zonă de relaxare, sală de lectura, sală cu TV, sală de jocuri, terasă/solariu, lift, parcare, punct internet. Sală pentru congrese şi videoconferinţe de circa 50 de locuri cu video proiectoare şi conectare internet.

Club spa cu piscina acoperită şi încălzită la 29° (renovată şi mărită de puțin timp, are o dimensiune de 65mq), înot împotriva curentului, hidromasaj dublu cu jet de presiune, şi noile zone cu bănci încălzite la 40°, sauna finlandeza in stil alpin “Baita Margherita”, biosauna “Arnica” cu ierburi aromatice, băi de aburi cu arome cu cabină dublă, zona de relaxare cu  paturi anatomice şi camera de odihnă cu saltele de apa încălzită. Intrarea in zona de sauna şi de relaxare este prevăzută doar persoanelor cu vȃrste peste 15 ani.


Mini club 3/10 ani deschis in permanenţă in perioada de Crăciun, Anul Nou şi in cea a Carnavalului.


Cu plată: un garaj mare (€ 8 pe zi, € 35 pe săptamȃna) , tratamente estetice, solariu UVA. Degustări de vin, simulatoare de golf, consumaţie la bar şi sala de restaurant.

Distanţa pȃna la stația de telecabina este de 500 de metri. Serviciu navetă este oferit de către hotel.

Sun Valley, adevarat paradis pentru iubitorii sporturilor de iarna!

trasee si lifturi Val Di Sole

zona de schi Dolomiti di Brenta

Trasee
Usoare 72 km / 38 %
Medii 75 km / 40 %
Dificile 41 km / 22 %
Iluminate 3 km
Impreuna 188 km
Lifturi
Telecabina 12
Telescaun 41
Teleschi 20
Snow Park 2
Impreuna 73 / 115 km

Descoperiti mai multe detalii despre statiunea de schi Val Di Sole

 Adresa

Via della Fantoma
38020 Commezzadura

 Coordinate

Latitudine : 46.3188705
Longitudine : 10.8420112
 

 Rute de access

Ce te-ar mai interesa?

SUS
Support