INCHIDE PANOU
1

Creaza cont

Creati un cont gratuit si folositi facilitatile oferite de platforma.

2

Ati uitat parola

2

Autentificare

3

Vrei sa promovezi platforma SkiTime

Puteti castiga pentru fiecare rezervare confirmata, parte din comisionul agentiei.

Vezi detalii
4

Alaturate programului de Afiliere SkiTime

Vrei sa beneficiezi de ofertele, bonusurile fara egal oferite de ofertele SkiTime?

Vezi detalii

Al Sole Clubresidence

Canazei, Trentino-Alto Adige, Italy

Curand

REFID: #E7870A65
0  Vote UP +1 for useful informations  Vote DOWN -1 for poor informations

Locatia si caracteristici

Zona de ski
Val Di Fassa
Orase
Vezi harta
Numar camere
42
Ascensoare si pante
300 m
Skibus
100 m
Centru
center

O construcţie de prestigiu, modernă, situată in centrul localităţii, direct pe pista de întoarcere de la Belvedere şi doar la o distanţă de 500 de metri de funicularul Col dei Rosii,care face parte din Della Ronda, dispune de camere, camere suite pentru familii şi apartamente superbe. Camerele şi apartamentele au băi, seif, uscător de păr, Tv color cu satelit , maşini de spălat vase, cuptoare cu microunde şi balcoane cu mese şi scaune.

 

Apartamentele sunt compuse in modul următor: două camere 4 paturi Camera Superior cu living şi chicinetă, pat matrimonial pliant, cameră cu pat matrimonial sau două paturi separate, baie cu duş, balcon panoramic.
Doua camere cu 4 paturi Camera Prestige: living cu chicinetă, pat matrimonial pliant, cameră mare cu pat matrimonial sau 2 paturi separate, baie cu cadă de baie cu hidromasaj şi balcon.

 

Hotelul mai oferă: piscină acoperită pentru adulţi şi copii, depozit de schi şi încălzitor de clăpari, lift, Kinny baby club 3/10 ani cu orar de după masă, folosind zonele in comun, accesul la zona spa  “AquaVitalis” cu baie turcă, zona de relaxare, sala fitness. Kit-ul pentru copii pȃna la 3 ani este gratis, care trebuie cerut in momentul rezervări, unde v-a trebui lăsată o garanţie, kit ce cuprinde scaun baby, masa de schimbat scutece, pătuț, încălzitor de biberon.


Cu plată: daca se alege pensiunea şi nu hotelul, Opţiunea Princess € 35,00 adulţi, € 20,00 copii intre 3/10 ani cuprinde: paturile, doua seturi de aşternut de pat, set de bucătărie, consumul de curent, curăţenia finală după terminarea sejurului dumneavoastră (de plătit in plus eliminarea deşeurilor şi curăţenia chicinetei); Opțiunea  Queen € 70,00 adulţi, € 50,00 copii 3/10 ani cuprinde: paturile, set de bucătărie, consumul de curent, curăţenia finală după terminarea sejurului dumneavoastră (de plătit in plus eliminare deşeurilor şi curăţenia chicinetei), curăţenia zilnică a apartamentului;Opţiunea King € 110,00 adulţi şi € 50,00 copii 3/10 ani cuprinde: paturile, două seturi de aşternuturi de pat, set de bucătărie, consumul de curent, curăţenia finală după terminarea sejurului dumneavoastră (se plătește in plus eliminarea deşeurilor şi curăţenia chicinetei) şi serviciul de mic dejun zilnic ( in anumite perioade poate fi făcut in restaurantele cu convenţie) este  obligatoriu alegerea oricărei opțiuni in momentul rezervări: este obligatoriu curăţarea chicinetei înaintea plecări in mod precis, deoarece in caz că nu este făcut in mod adecvat se v-a plăti o taxa de € 30,00 pentru o curăţenie făcută parțial sau insuficient. Prețul serviciilor se plătesc in  întregime pentru sejururi de o săptămȃnă sau multipli de săptămȃnă. Pentru sejururi parţiale: Princess preț pe zi € 22,00 pentru apartamente de 4 paturi, € 30,00 apartamente mai mari, preţuri duble pentru serviciul Queen şi triple pentru serviciul King.

 

Distanta către stațiile de urcare: 500 de metri pȃna la funicularul Col dei Rossi

Magie Sella Ronda

Val Di Fassa trasee si lifturi

Val Di Fassa trasee si lifturi

Trasee
Usoare 46 km / 26%
Medii 116 km / 64%
Dificile 18 km / 10%
Iluminate 1.2 km
Impreuna 180 km
Lifturi
Telecabina 10
Telescaun 28
Teleschi 16
Snow Park 2
Impreuna 54 / 60 km

Descoperiti mai multe detalii despre statiunea de schi Val Di Fassa

 Adresa

Via Col Da Ronc
38032 Canazei, Italia

 Coordinate

Latitudine : 46.4762879
Longitudine : 11.7753768
 

 Rute de access

Ce te-ar mai interesa?

SUS
Support