INCHIDE PANOU
1

Creaza cont

Creati un cont gratuit si folositi facilitatile oferite de platforma.

2

Ati uitat parola

2

Autentificare

3

Vrei sa promovezi platforma SkiTime

Puteti castiga pentru fiecare rezervare confirmata, parte din comisionul agentiei.

Vezi detalii
4

Alaturate programului de Afiliere SkiTime

Vrei sa beneficiezi de ofertele, bonusurile fara egal oferite de ofertele SkiTime?

Vezi detalii

Adler Family Resort

Moena, Trentino-Alto Adige, Italy

Curand

REFID: #0F3724C5
0  Vote UP +1 for useful informations  Vote DOWN -1 for poor informations

Locatia si caracteristici

Zona de ski
Val Di Fassa
Orase
Vezi harta
Numar camere
24
Ascensoare si pante
2,5 km
Skibus
50 m
Centru
center

Noua construcţie, intr-o zonă centrală şi in apropierea centrului de congrese Navalge. Propune apartamente dotate de orice confort, cu seif, TV LCD. Complexul dispune de lift, garaj, piscina, piscina pentru copii şi zona spa “AquaVitalis” cu băi de aburi, sauna finlandeză, piscine cu apa călduță, solar, sala fitness, avȃnd in dotaţie ultimele şi cele mai bune tehnologi. Toţi clienți au inclus in preţul sejurului intrarea gratuită in zona spa, piscina şi piscina pentru copii.

 

Două camere 4: living cu chicinetă dotată cu maşină de spălat vase, cuptor cu microunde şi aragaz electric, canapea pat, camera cu pat matrimonial sau 2 paturi separate, baie cu duş, uscător de păr , balcon.
Trei camere 4/6: living cu chicinetă dotată cu maşină de spălat vase, cuptor cu microunde şi aragaz electric, canapea pat, camera matrimonială, camera dublă, 2 băi cu duş, uscător de par, balcon.  Patru camere 4/7: living cu chicinetă dotată de maşină de spălat vase, cuptor cu microunde şi aragaz electric, canapea pat, camera matrimonială, 2 camere mici cu 2 paturi separate, 2 bai cu duş, uscător de păr şi balcon. Se mai pot adăuga încă 2 locuri de dormit.

 

Mai există sala pentru micul dejun, salon tipic alpin (stube) pentru un număr mare de persoane, depozit pentru schi şi clăpari, sala de miniclub.

Daca se rezerva doar sejurul pentru pensiune: pentru a lăsa maşina in garaj € 10,00 pe zi, iar maşina in parcare € 5,00 pe zi. Opţiunea Princess € 35,00 adulţi, € 20,00 copii intre 3/10 ani cuprinde: paturile, doua seturi de aşternuturi de pat, set de bucătărie, consumul de curent, curăţenia finală după terminarea sejurului (se plăteşte in plus eliminarea deşeurilor şi curăţenia chicinetei); Opţiunea  Queen € 70,00 adulţi, € 50,00 copii 3/10 ani cuprinde: paturile, set de bucătărie, consumul de curent, consumul de curent, curtenia finala după terminarea sejurului (se plătește in plus eliminarea deşeurilor şi curăţenia chicinetei), se efectuează curăţenia zilnică;Opțiunea King € 110,00 adulţi si € 50,00 copii 3/10 ani cuprinde: paturile, două seturi de aşternuturi de pat, set de bucătărie, consumul de curent, curăţenia finală după terminarea sejurului(se plăteşte in plus eliminarea deşeurilor şi curăţenia chicinetei) şi serviciul de mic dejun zilnic ( in anumite perioade poate fi făcut in restaurantele cu convenţie) trebuie ales in momentul rezervări opțiunea dorită: este obligatoriu curățarea chicinetei înaintea plecări in mod precis, deoarece in caz că nu este făcută in mod adecvat se v-a plăti o taxa de € 30,00 pentru o curtenie parțială sau insuficientă. Preţul serviciilor se plătesc in  întregime pentru sejururi de o săptămȃnă sau multipli de saptamȃna. Pentru sejururi parţiale: Princess preț pe zi € 22,00 pentru apartamente de 4 paturi, € 30,00 apartamente mai mari, preţuri duble pentru serviciul Queen şi triple pentru serviciul King.


Distanţa către staţiile de urcare la schi 3 km.

Naveta de transport la staţia schi: 100 de metri

Magie Sella Ronda

Val Di Fassa trasee si lifturi

Val Di Fassa trasee si lifturi

Trasee
Usoare 46 km / 26%
Medii 116 km / 64%
Dificile 18 km / 10%
Iluminate 1.2 km
Impreuna 180 km
Lifturi
Telecabina 10
Telescaun 28
Teleschi 16
Snow Park 2
Impreuna 54 / 60 km

Descoperiti mai multe detalii despre statiunea de schi Val Di Fassa

 Adresa

Strada de Sen Pelegrin
38035 Moena (TN)

 Coordinate

Latitudine : 46.3745245
Longitudine : 11.6588501
 

 Rute de access

Ce te-ar mai interesa?

SUS
Support