INCHIDE PANOU
1

Creaza cont

Creati un cont gratuit si folositi facilitatile oferite de platforma.

2

Ati uitat parola

2

Autentificare

3

Vrei sa promovezi platforma SkiTime

Puteti castiga pentru fiecare rezervare confirmata, parte din comisionul agentiei.

Vezi detalii
4

Alaturate programului de Afiliere SkiTime

Vrei sa beneficiezi de ofertele, bonusurile fara egal oferite de ofertele SkiTime?

Vezi detalii

DROP IN

30 August 2014 / Publicat in: SkiTime

Daca pentru TINE stilul este un concept important,atunci viitorul Tau pentru Drop IN se gaseste in muntii Dolomiti Italia.Switch, cork, fakie si natural vor deveni cuvinte ale vocabularului tau de zi cu zi datorita celor 20 de snowpark-uri si 23 de scoli de ski specializate din Italia Trentino Sud Tirol care in fiecare miercuri si sambata (de la 10:00 la 16:00) va vor duce in lumea freestyle adevarat.Schiori freestyle si snowboarderi impreuna in snowparcuri pentru a cunoaste si a imparti secretele air time, vor infrunta primii kicker, rail, half pipe si boardercross.Fiecare parc este rezultatul creativitatii si personalitatii persoanelor care il administreaza.Nu exista doua la fel in lume iar posibilitatea de a vedea si compara 20 in aceeasi zona si cu suportul scolilor localespecializate in freestyle reprezinta o ocazie UNICA! Deci de azi inainte sa vorbim de Pipe, Kicker, Boardercross,cu proiectului Drop IN va fi sinonim cu DISTRACTIE, Spectacol si MAXIMA Siguranta in Italia Ski Snowboard Trentino.
In continuare o sa va prezentam cateva din cele 20 de snowparcuri.
Vom incepe cu Dolomiti PARK din Val di Fassa Italia Trentino, acesta este situatla cota 2200-2300 m parcul este impartit in 2 sectiuni. Datorita diferitelor tipologii de structuri, parcul ofera multa distractie si progres tehnic atat pentru incepatori cat si pentru experti. In partea inalta a parcului vom gasi un boardercross care va satisface si exigentele celor mai pasionatii.
Date tehnice: Altitudine: 220m Lungimea parcului: 800m Sisteme de transport pe cablu: Belvedere si Sass Bece Intretinerea parcului efectuata de 2 ori pe zi Noutate pentru sezonul 2010: Big Air Bag Evenimente : Triveneto Boardercross in martie si Campionatul italian Boardercross in martie.
Bar, pub, disco: Paradis, Husky pub, Liber Augustin, La Montanara, Il Frogs, Speak Keller.
Scolile de ski care promoveaza Freestyle Shools: Scoala de Ski Canazei Marmolada si Scoala di Ski Vajolet.

Italia Ski Snowboard Vacanta Oferte Promotii Distractie Trentino Sud Tirol

SUS
Support